Konco Mesra 2017

Dangdut Nella Kharisma

Konco Mesra 2017 lyrics

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang kusimpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar ning atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang kusimpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Yen tak sawang esemmu sumebyar ning atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iki ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Songs by artist

Aku Kudu Piye (live)

Aku Kudu Piye (live)

Alternative Nella Kharisma
Cinta Luar Biasa (live)

Cinta Luar Biasa (live)

Country Nella Kharisma
Banyu Langit (live)

Banyu Langit (live)

Country Nella Kharisma
Konco Turu (live)

Konco Turu (live)

Alternative Nella Kharisma
Balungan Kere (live)

Balungan Kere (live)

Alternative Nella Kharisma
Mundur Alon Alon (live)

Mundur Alon Alon (live)

Country Nella Kharisma
Juragan Edan

Juragan Edan

Hip Hop/Rap Nella Kharisma
Korban Janji

Korban Janji

Dangdut Nella Kharisma
Undangan Rabi Ndx

Undangan Rabi Ndx

Hip Hop/Rap Nella Kharisma
Bojo Galak 2

Bojo Galak 2

Hip Hop/Rap Nella Kharisma
Ambilkan Gelas

Ambilkan Gelas

Hip Hop/Rap Nella Kharisma
Jangan Bersedih

Jangan Bersedih

World Nella Kharisma

Song Info

Konco Mesra 2017

Konco Mesra 2017

Dangdut Nella Kharisma

Yen tak sawang sorote mripatmu. Jane ku ngerti ono ati sliramu. Nanging onone mung sewates konco. Podo ra wanine ngungkapke tresno. Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu

Album The ALBUM

Jangan Bersedih

Jangan Bersedih

World Nella Kharisma
Puisi Hati

Puisi Hati

Dangdut Nella Kharisma
Cie Cie

Cie Cie

Dangdut Nella Kharisma
Ninja Opo Vespa

Ninja Opo Vespa

Dangdut Nella Kharisma
Gara Gara Asmara

Gara Gara Asmara

Dangdut Nella Kharisma

Song same name

2017

2017

Alternative Akkobi, Eice
D.j. - 2017 Remaster

D.j. - 2017 Remaster

Alternative David Bowie
Rose Noire (2017)

Rose Noire (2017)

Alternative Suro
Red Money - 2017 Remaster

Red Money - 2017 Remaster

Alternative David Bowie
Move On - 2017 Remaster

Move On - 2017 Remaster

Alternative David Bowie

Dangdut

Hechizados

Hechizados

Traditional Folk Marina Fages
Lineas Doradas

Lineas Doradas

Traditional Folk Marina Fages
Buena Vida

Buena Vida

Pop Marco Mengoni
Quiero

Quiero

Pop Marco Mengoni
Yesterday

Yesterday

Latin Edgar Oceransky, S.m.zet, Ap Dhillon, Sweet Us, Tarang Nagi, Shinda Kahlon, Gurinder Gill, Gminxr
A Hard Day's Night

A Hard Day's Night

Electronic Edgar Oceransky, S.m.zet, Ap Dhillon, Sweet Us, Tarang Nagi, Shinda Kahlon, Gurinder Gill, Gminxr

More

Ninja Opo Vespa

Ninja Opo Vespa

Dangdut Nella Kharisma
Cinta Sehidup Semati

Cinta Sehidup Semati

Indo Pop Via Vallen