Sri Aku Kapok

Dangdut Didi Kempot

Sri Aku Kapok lyrics

Sri, aku loro
Aku rene, aku arep njaluk tombo
Sri, aku loro
Loro kangen, arep mbok tambani opo

Pengen merem, ora biso merem
Jroning ati rasane mung kangen kowe

Naliko aku biyen karo kowe
Rasane, aduh, senenge
Naliko biyen turu karo kowe
Anget, ra ono ademe

Sri, aku kapok
Uwis ra wani ngapusi karo sliramu
Sri, aku wedi
Ngapuranen salahku Iki

Pengen merem, ora biso merem
Jroning ati rasane mung kangen kowe

Naliko aku biyen karo kowe
Rasane, aduh, senenge
Naliko biyen turu karo kowe
Anget, ra ono ademe

Anget, ra ono ademe
Anget, ra ono ademe
Anget, ra ono ademe

Songs by artist

Burungku Flu

Burungku Flu

Dangdut Didi Kempot
Sutradara Cinta

Sutradara Cinta

Pop Didi Kempot
Hatiku Seputih Gaunmu

Hatiku Seputih Gaunmu

Alternative Didi Kempot
Cintaku Tak Akan Berubah

Cintaku Tak Akan Berubah

Alternative Didi Kempot
Cintaku Tak Terbatas Waktu

Cintaku Tak Terbatas Waktu

Alternative Didi Kempot
Hatiku Bagai Di Sangkar Emas

Hatiku Bagai Di Sangkar Emas

Alternative Didi Kempot
Bagai Lilin Kecil

Bagai Lilin Kecil

Alternative Didi Kempot
Lelo Ledung

Lelo Ledung

Asia Didi Kempot
Setitik Air

Setitik Air

Alternative Didi Kempot
Duduk Manis

Duduk Manis

Alternative Didi Kempot
Karaoke Karo Kowe

Karaoke Karo Kowe

Alternative Didi Kempot
Mawar Biru

Mawar Biru

Asia Didi Kempot

Song Info

Sri Aku Kapok

Sri Aku Kapok

Dangdut Didi Kempot

Sri, aku loro. Aku rene, aku arep njaluk tombo. Sri, aku loro. Loro kangen, arep mbok tambani opo. Pengen merem, ora biso merem. Jroning ati rasane mung kangen kowe

Album Burungku Flu

Burungku Flu

Burungku Flu

Dangdut Didi Kempot
Sutradara Cinta

Sutradara Cinta

Pop Didi Kempot

Song same name

Aku

Aku

Alternative Pas Band
Izinkan Aku

Izinkan Aku

Pop Tajul
Aku Antarkan

Aku Antarkan

Alternative Iwan Fals
Jika Aku

Jika Aku

Alternative V2last
Aku Tak Perduli

Aku Tak Perduli

Blues Jakarta Blues Factory
Kau Dan Aku

Kau Dan Aku

Alternative Vagrant
Aku Hendak Bersyukur

Aku Hendak Bersyukur

Praise & Worship Nikita
Aku Bukan Pilihan

Aku Bukan Pilihan

Alternative Iwan Fals
Ijinkan Aku Menyayangimu

Ijinkan Aku Menyayangimu

Alternative Iwan Fals
Aku Tetap Milikmu

Aku Tetap Milikmu

Pop Dian Piesesha

Dangdut

Buena Vida

Buena Vida

Pop Marco Mengoni
Quiero

Quiero

Pop Marco Mengoni
Yesterday

Yesterday

Latin Edgar Oceransky, S.m.zet, Ap Dhillon, Sweet Us, Tarang Nagi, Shinda Kahlon, Gurinder Gill, Gminxr
A Hard Day's Night

A Hard Day's Night

Electronic Edgar Oceransky, S.m.zet, Ap Dhillon, Sweet Us, Tarang Nagi, Shinda Kahlon, Gurinder Gill, Gminxr
In My Life

In My Life

World Edgar Oceransky, S.m.zet, Ap Dhillon, Sweet Us, Tarang Nagi, Shinda Kahlon, Gurinder Gill, Gminxr
Any Other Day

Any Other Day

Rock Bon Jovi
We Got It Going On

We Got It Going On

Rock Bon Jovi
Whole Lot Of Leavin'

Whole Lot Of Leavin'

Rock Bon Jovi

More

Nina

Nina

Alternative Lugares Comuns
The Thread

The Thread

Alternative Widetrack